Caravan en camper: reparatie en onderhoud

Al ruim 25 jaar de betrouwbare partner voor zorgvuldige schadereparaties.

Schadeherstel van Mourik onderhoudt en repareert ook uw camper of caravan. Uiteraard is het belangrijk die in topconditie te houden om optimaal van uw vakantie te genieten. Verder kunt u tijdens uw trips natuurlijk geconfronteerd worden met kleine of grotere schades. Schadeherstel van Mourik heeft alle expertise in huis om die schade perfect te herstellen.

Reparatie profiel, onderstel/carrosserie en hagelschade

Het kan zijn dat het profiel - 'de bobbeltjes' - van uw camper of caravan is beschadigd. Die herstellen we dan onzichtbaar voor u. Ook repareren we schade aan onderstel of carrosserie, verzorgen we spuitwerk en voeren we zijwandreparaties uit. Heeft u tijdens uw vakantie hagelschade opgelopen aan de dakplaat van uw caravan of camper? Dan herstellen we dit zo, dat u daar niets meer van ziet.

Daarom Schadeherstel van Mourik

en laat u niet sturen door de verzekeraar.

Vriendelijke Service

  • Gratis vervangend vervoer*;
  • Lager of geen eigen risico;
  • Reparatie binnen drie dagen uitgevoerd.

Vakkundige reparatie

  • Keuze uit originele onderdelen of hoogwaardige niet-originele onderdelen;
  • Spuiten van de volledige schade.

Net dat beetje extra

  • Wij betalen uw eventuele eigen risico;
  • Reparatiekosten hoeft u niet vooruit te betalen;
  • 4 jaar garantie op de reparatie.

Recente tevreden klanten

Wouterjan Fellinga

Wouter Jan Fellinga

“Omdat ik autoschade had en met vakantie ging, heeft Schadeherstel van Mourik heel soepel en flexibel de schade snel hersteld.”

Martin van de Broek

Martin van den Broek

“Supersnel heeft Schadeherstel van Mourik mijn voorruit hersteld. Voordat ik het wist was het gemaakt en stond ik weer buiten.”

mevr Wang

Fei Wang

“Schadeherstel van Mourik herstelde de inbraakschade aan mijn auto perfect. En ze zorgden dat alles zonder eigen risico met de verzekering werd geregeld.”

Harm Peter Smilde

Harm Peter Smilde

“Mijn auto had hagelschade. Schadeherstel van Mourik heeft het dak en de motorkap perfect strakgetrokken, zodat die er nu als nieuw uitzien.”