Oldtimer: reparatie en onderhoud

Al ruim 25 jaar de betrouwbare partner voor zorgvuldige schadereparaties.

Hebt u een oldtimer, dan wilt u die graag perfect onderhouden en bij schade zorgvuldig herstellen. Zo'n bijzondere auto heeft vaak wat extra aandacht nodig. Die geven onze specialisten graag. Schadeherstel van Mourik verzorgt graag reparatie en onderhoud van uw oldtimer tot in de puntjes.

Ook complexe schades en exclusieve oldtimers

Behalve onderhoud verzorgen we plaat- en spuitwerk van uw oldtimer. En als het nodig is, voeren we laswerk vakkundig en netjes uit. Ook complexere schades herstellen we graag perfect. Daarbij gebruiken we zo mogelijk altijd de originele onderdelen. Heeft u een zeer exclusieve oldtimer, bijvoorbeeld een vintage Amerikaan, een klassieke Mercedes of een oude, bijzondere Ferrari? Dan kunt u ook bij Schadeherstel van Mourik terecht voor onderhoud en reparatie.

Daarom Schadeherstel van Mourik

en laat u niet sturen door de verzekeraar.

Vriendelijke Service

  • Gratis vervangend vervoer*;
  • Lager of geen eigen risico;
  • Reparatie binnen drie dagen uitgevoerd.

Degelijke reparatie

  • Keuze uit originele onderdelen of hoogwaardige niet-originele onderdelen;
  • Spuiten van de volledige schade.

Net dat beetje extra

  • Wij betalen uw eventuele eigen risico;
  • Reparatiekosten hoeft u niet vooruit te betalen;
  • 4 jaar garantie op de reparatie.

Recente tevreden klanten

Wouterjan Fellinga

Wouter Jan Fellinga

“Omdat ik autoschade had en met vakantie ging, heeft Schadeherstel van Mourik heel soepel en flexibel de schade snel hersteld.”

Martin van de Broek

Martin van den Broek

“Supersnel heeft Schadeherstel van Mourik mijn voorruit hersteld. Voordat ik het wist was het gemaakt en stond ik weer buiten.”

mevr Wang

Fei Wang

“Schadeherstel van Mourik herstelde de inbraakschade aan mijn auto perfect. En ze zorgden dat alles zonder eigen risico met de verzekering werd geregeld.”

Harm Peter Smilde

Harm Peter Smilde

“Mijn auto had hagelschade. Schadeherstel van Mourik heeft het dak en de motorkap perfect strakgetrokken, zodat die er nu als nieuw uitzien.”